Shaquille O’Neal võib liituda mõne Euroopa klubiga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shaquille O'Neal lõppenud hooajal Cleveland Cavaliersi särgis.
Shaquille O'Neal lõppenud hooajal Cleveland Cavaliersi särgis. Foto: SCANPIX

Cleveland Plain Dealeri andmetel on korvpalliliiga NBA üks kuulsamaid mängijaid Shaquille O’Neal kaalunud võimalust mängida tuleval hooajal Euroopas.

38-aastane keskmängija pole endale tulevaks hooajaks veel tööandjat leidnud. Seni on peetud võimalikuks, et O’Neal lepib mõne tiitlipretendendi ridades väiksema palga ja väiksema rolliga või läheb jahtima võimalikult suure rahalise väärtusega lepingut, kuid seni pole ta teinud kumbagi, kirjutab Hoopsworld.

Seega on tekkinud päevakorda küsimus, kas O’Neal soovib tulla mängima Euroopasse, kus tal oleks võimalik teenida 8 – 10 miljonit USA dollarit. Väidetavalt nii suurt lepingut talle NBAs keegi ei pakuks.

Siiski peetakse O’Neali võimalikku liitumist mõne Euroopa klubiga ebatõenäoliseks, kuid samas tuletatakse meelde, et tippkorvpallis on ennegi üllatavaid tehinguid tehtud.

Lõppenud hooajal pallis O’Neal Cleveland Cavaliersis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles