Tütarlaste koondis sai Lätis teise koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Vassiljevid toetavad võrkpalliliigat. Foto on illustratiivne.
Perekond Vassiljevid toetavad võrkpalliliigat. Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti tütarlaste võrkpallikoondis (sündinud 1998 ja nooremad) osales 3.-5. oktoobril toimunud rahvusvahelisel turniiril Riias, kus saavutati teine koht. Turniir kandis Läti meistervõistkonna auks nime Aurora karikas.

Osavõtjaid oli viis - Läti koondis, Norra koondis, Valgevene koondis, Eesti koondis ja Poolast Kadra Woj Lodzkiego klubi võistkond. Eesti koondis võitis Läti koondist 3:0 (12, 19, 16), Norra koondist 3:0 (23, 18, 15) ja Poola võistkonda 3:1 (18, -24, 10, 12). Esikohamängus jäädi napilt 2:3 (-19, 19, -17, 16, -11) alla Valgevene koondisele, vahendas volley.ee.

Eesti noortekoondisesse kuulusid seekord Kertu Laak, Hanna Pajula, Anna-Stiina Reinas, Silvia Pertens, Triin Nõmm, Loora Orav, Ragne Dimitrijev, Hanna-Liisa Ilves, Grete Hollas, Kadri Kuusk, Annabel Pruer, Ingrid Kiisk ja Gerli Gull. Võistkonna treenerid olid Peeter Vahtra, Merle Keerutaja ja Margit Keerutaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles