Bengals sai parimal eetriajal keretäie

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal) kohtumises Indianapolis Coltsi vastu
Margus Hunt (paremal) kohtumises Indianapolis Coltsi vastu Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubil Cincinnati Bengalsil oli võimalik tõestada tervele Ameerikale, et ollakse kõvad ja tahetakse sekkuda heitlusse tiitli pärast. Paraku läks nii nagu alati, kui Bengalsi mängu üleriigilisel telekanalil näidatakse – New England Patriotsil saadi nahutada 17:43.

Neljapäeva-, pühapäeva- ja esmaspäevaõhtused ning play-off-mängud on need, mida kantakse üle kogu USAs, teisi ameerika jalgpalli liiga (NFL) kohtumisi samal ajal ei toimu. Ning neis lahingutes miljonite silme all Bengals hakkama ei saa. Viimase kümne aasta jooksul on suudetud võita vaid kaks niinimetatud parima eetriaja mängu. Seekordne kaotus Patriotsile olla kui koopia eelmistest tappasaamistest, kirjutas ookeanitagune meedia. «Bengalsi kaitse vajub kokku ning rünnak ei suuda korda saata vähimatki.»

Asjatundjad kergitasid hooaega kolme võiduga alustanud Bengalsi meeskondade tugevust näitavas edetabelis suisa esimeseks-teiseks, kuid paberil tiitleid ei võideta. Patriots teenis rohkem punkte (43) kui kolm Bengalsi eelmist vastast kokku (33). Bengalsi kaitseliin ei suutnud vastaste mängujuhti Tom Bradyt häirida ning too sai muretult mängu üles ehitada. Patriotsi läbimurdjad liikusid rahulikult läbi kaitse kui nuga läbi või. Bengalsi rünnak oli sama hambutu: mängujuht Andy Dalton ja püüdjad eksisid lubamatult palju ning kolmel korral kaotati pall vastasele. Kokku läbis Patriots 508, Bengals kõigest 320 jardi.

Hunt, keda häirib õlavigastus, viibis vähe platsil ning statistikat kirja ei saanud.

Siiski jätkab Bengals, kel on kolm võitu ja kaotus, AFC põhjadivisjoni liidrina. Baltimore Ravensi ja Pittsburgh Steelersi seis on 3:2, Cleveland Brownsil 2:2.

Järgmisel pühapäeval kohtub Bengals kodus Carolina Panthersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles