Andres Sõber annab Rakvere Tarva meeskonnale lõbusa õnnistuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva korvpallimeeskond.
Rakvere Tarva korvpallimeeskond. Foto: Meelis Meilbaum

Sel neljapäeval lükkab BC Rakvere Tarva treener Andres Sõber oma meeskonna Aqva veekeskuses basseini, andes sellega sportlastele uueks hooajaks õnnistuse.

«Tarva ristimine Aqvas on saanud traditsiooniliseks ürituseks, mis on meile pea iga kord ka medali toonud,» rääkis meeskonna esindaja Madis Sumanov.

Sumanov lisas, et ristimisüritusel saavad fännid vabas õhkkonnas mängijatega otsekontakti ja tekib võimalus mõlemapoolseks suhtluseks. «Meil on taolisi üritusi tänavu veelgi plaanis, et publikuga lähemat kontakti saada.»

Sel neljapäeval kell 20 tutvustab meeskond oma uusi mängijaid, kes seejärel Andres Sõbra eestvedamisel veekeskuse basseini lükatakse. «Enamik mängijatest on meil uued, vanadest on järel vaid paar meest. Publikul on võimalus nende kõigiga tutvuda,» sõnas Sumanov. Ta lisas, et uuel hooajal soovib Tarvas püsida esimese nelja seas ja pakkuda pöidlahoidjatele ilusaid mänge ja vägevaid elamusi. «Et publikul oleks ikka põhjust saali tulla. See on peamine eesmärk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles