Karikavõistluste veerandfinaalid algavad Selver Tallinna ja TTÜ põnevusmänguga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ Superkarika mängus.
TTÜ Superkarika mängus. Foto: Renārs Buivids

Neljapäeval jätkuvad meeste võrkpalli Eesti karikavõistlused kahe vastasseisuga, kui ainsa 1/8 finaali kordusmängus püüab Rakvere Võrkpalliklubi kindlustada kohta kaheksa parema hulgas ning esimeses veerandfinaalseerias peavad avakohtumise Selver Tallinn ja TTÜ. Edasipääsuks veerandfinaali vajab Rakvere esindus kordusmängust vähemalt kahte geimivõitu.

Neljapäeval, 9. oktoobril, kell 19 lähevad Tallinn Arenal kahemängulise veerandfinaalseeria avavaatuses vastamisi Selver Tallinn ja tiitlikaitsja TTÜ, vahendab volley.ee. Huvitava faktina kohtusid samad meeskonnad Eesti karikavõistluste veerandfinaalis ka eelmisel aastal. Toona võitis TTÜ võõrsil tulemusega 3:1, kaotas kodusaalis 2:3, kuid pääses poolfinaali. Teistkordselt kohtutakse 30. oktoobril, siis juba TTÜ Spordihoones.  

1/8 finaali avamängu 3:0 (17, 22, 14) võidu järel esiliigas palliva Liider/Rae valla üle jõudis veerandfinaali lävele Rakvere esindus, kes vajab edasipääsuks minimaalselt kahte geimivõitu. Liider vajab edasipääsusks 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel paremust ka kuldses geimis. Kahe mängu kokkuvõttes edukam võistkond läheb veerandfinaalis kokku eelmise aasta finalisti Bigbank Tartuga. Rakvere ja Liidri korduskohtumine toimub 9. oktoobril kell 19 Peetri koolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles