Klavan: tähtis on alustada kaitsest lähtuvalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan rääkis päev enne EM-valikmängu Leeduga, et Eesti  alustab kohtumist kaitsest lähtuvalt.

«Tänu abitreener Janno Kivisillale on meil vastastest pilt selge. Neil on tugev ja jõuline meeskond, kellel on ees piisavalt head kvaliteeti. Äärte kaudu on nad ka teravad. Peame selleks kõigeks valmis olema. Meie jaoks on väga tähtis alustada kaitsest lähtuvalt ja tagant nullis hoida,» rääkis Klavan.

Tahtmise taha midagi jääda ei saa, kuna motivatsioon on eestlastel laes. «Motivatsioon on niigi kõrge. See on kvalifikatsioonimäng, kellelgi motivatsioonipuudust ei ole. Kuna mäng toimub võõrsil, siis meie jaoks on positiivne tulemus viik ja võit.»

Homne mäng Leedus toimub kunstmurul ning eestlased valmistusid selleks ka kunstkattel treenides. «Kunstmurul ja tavalisel murul on erinevused olemas. Erinevused on selles osas, kuidas pall põrkab ja liigub. Ei ole saanud veel väljakuga tutvuda. See on kindlasti erinev kui tavaline muru,» rääkis Klavan väljaku kohta.

«See mäng on meie jaoks väga tähtis ja on oluline, et siit positiivse tulemuse saaksime. Selle nimel on kõik valmis võitlema. Meeskonnas on hea amtosfäär,» lõpetas kapten Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles