Tartu Rulluisumaratonil on võimalus võita hinnalised rulluisud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rulluisumaraton.
Tartu Rulluisumaraton. Foto: Aldo Luud/Õhtuleht

8. augustil toimub SEB 4. Tartu Rulluisumaraton, kus taas saab 1223. lõpetaja endale auhinna, milleks see aasta on uhiuued Fila rulluisud Nine 100.


 

 Arvesse lähevad nii 36 km kui ka 15 km distantsil startinud ning auhind antakse 1223-ndana finišijoone ületanule.
 
Tänaseks on 8. augustil toimuvale SEB 4. Tartu Rulluisumaratonile on end kirja pannud juba üle 1000 rulluisusõbra 12st erinevast riigist, kõige kaugemad külalised on Argentiinast ja Hispaaniast. Kohal on ka Eesti paremik ja võistlusel juba varem hästi esinenud sõitjad Soomest, Lätist ja Leedust.
 
«SEB Tartu Rulluisumaraton on läbi kolme toimumisaasta olnud Klubi Tartu Maraton kõige rahvasportlikum üritus. Vaid vähesed eliituisutajad võistlevad esikoha nimel. Ülejäänute sooviks on hea enesetundega koos sõpradega maraton läbida. Rulluisumaraton on jõukohane mitte ainult meestele, vaid kindlasti igas vanuses spordisõpradele sõltumata soost. Sellest annab tunnistust ka fakt, et rohkem kui 50% osalejatest on naisterahvad. Klubi Tartu Maratonil on hea meel, et SEB Pank on pannud välja ka väärtusliku auhinna ühele rahvasportlasele, kes on finišeerimas 36 km tagumises osas ning kellele auhinna võit tuleb kindlasti väga meeldiva üllatusena. Loodetavasti annab see juurde motivatsiooni rulluisutamisega veelgi intensiivsemalt tegeleda.» kommenteeris Tartu Maratoni projektijuht Kunnar Karu.
 
SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd 12 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsoriks. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule. Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEBis au sees, just rahvasport aitab tagada head tervist, toonust, rõõmsat tuju ning eemalduda mõneks ajaks argimuredest, nautida loodust, värsket õhku ning sõbralikke inimesi enda ümber.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles