Kõrge jalgpalliametnik: taliolümpia peab 2022. aastal ruumi tegema MM-finaalturniirile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umberto Gandini
Umberto Gandini Foto: SCANPIX

Euroopa juhtivaid jalgpalliklubisid koondava ühenduse aseesimees Umberto Gandini sõnas Suurbritannias toimunud spordijuhtide koosistumisel, et vajadusel peaks Rahvusvaheline Olümpiakomitee 2022. aasta taliolümpiamängude toimumisaega muutma, et võistlused ei kattuks Kataris korraldatava jalgpalli MM-finaalturniiriga.

«Ma ei tahaks tüli tekitada, aga MM-finaalturniir on maailma spordimaastikul üks suurimaid üritusi koos suveolümpiamängudega. Taliolümpiamängud, kogu austuse juures, samale tasemele ei küündi,» sõnas Gandini, vahendab ERR Sport.

«Kui meil on toimumas selline suur üritus nagu MM-finaalturniir, siis ärge tulge mulle väitma, et pole võimalik taliolümpiamänge veidi nihutada, et need kaks ei kattuks. Eriti, kuna taliolümpiamängude korraldaja on veel valimata ja sõelale on jäänud vaid kaks kandidaati (Peking ja Almatõ).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles