Ülenurm karjääri viimase matši eel: panen endast kõik välja

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Ülenurm.
Lauri Ülenurm. Foto: Mihkel Maripuu

18. oktoobril Tartus A. Le Coq spordimajas toimuva Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistluse RAJU finaalsündmuse kaardil astub üles Eesti MMA veteran Lauri Ülenurm, kes läheb vastamisi Läti noore tegija Roberts Senfeldsiga. Ühtlasi on Ülenurm öelnud, et see on tema karjääri viimane vabavõitluse matš.

«Panen endast viimases matšis kõik välja - pantvange ei võeta, all in,» kirjeldas Ülenurm saabuvat lahingut. «Tunnen, et nüüd on minu jaoks õige aeg aktiivne võistlemine lõpetada - vanust on omajagu (39) ning elus on ka muid asju vaja teha,» lisas Ülenurm.

Ülenurme profikontol on 5 võitu ja 5 kaotust. Lisaks on ta Soome amatöör-MMA lahtiste meistrivõistluste võitja (2011), Eesti meister brasiilia jiu-jitsus (2013) ning mitmete lukumaadluse võistluste medalist.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris. Järgmine sündmus – Triobet esitleb: RAJU 14 – toimub 18. oktoobril 2014 Tartus A. Le Coq spordimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles