Löw: Saksamaa koondisel on mõne positsiooniga probleeme

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw.
Saksamaa jalgpallikoondise peatreener Joachim Löw. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise peatreenerina maailmameistriks viinud Joachim Löw tunnistas, et mõned positsioonid koondises on probleemsed ja talentide pealetulek ei ole otsatu.

Suvise triumfi järel otsustas 2004. aastast sakslasi juhendava Löwi kolm raudvara koondisekarjääri lõpetada: 36-aastane Miroslav Klose ja 30-aastased Per Mertesacker ning kapten Philipp Lahm Saksamaad enam ei esinda, vahendab Soccernet.ee.

Suvel küll kaitsva poolkaitsjana tegutsenud, kuid suurema osa karjäärist äärekaitsjana tegutsenud Lahmi ja tipuründaja Klose lahkumine jätab augu, mida kohe täita ei õnnestu. Juba maailmameistrivõistlustel kasutas Löw tihti äärekaitsjate asemel keskkaitsjaid, legendaarse Klose kohale on aga proovitud erinevaid mehi.

«Meil on mõne positsiooniga probleeme, meie maailmaklassist mängijate konveier ei ole lõputu, nagu arvatakse,» selgitas Saksamaa loots. «Samas võin öelda, et meil on mitu silmapaistvat talenti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles