Varrak ülisuurest kaotusest: vastane oli üle igas elemendis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Kalev/Cramo korvpallimeeskond sai VTB Ühisliiga avamängus koguni 63-punktilise (51:114) kaotuse Krasnodari Kuban-Lokomotivilt. Peatreener Alar Varrak tõdes mängujärgselt, et vastane domineeris igas elemendis ja tema meeskond polnud kohtumiseks valmis.

«Raske on sellise mängu kohta midagi öelda. Nad olid kõik 40 minutit meist üle nii rünnakul kui kaitses,» ütles Varrak. «Nende tase ilmselgelt oli meeste jaoks suur ehmatus, muidu selliseid rumalaid pallikaotusi ja möödaviskeid ei tehtaks. Aga vabandust nii suurele kaotusele pole.»

«Mängida üks päev Pärnuga on üks asi, aga kui järgmisel päeval tuleb vastu võistkond, kes tahab võita nii VTB Ühisliiga kui EuroCupi, siis me peame mängima oluliselt paremini, et rongil püsida. Teadsime, et neile meeldib kiire mäng ja üle välja pressida - olime selleks valmistunud, kuid ometi ei suutnud algusest peale selle vastu midagi teha,» lisas Varrak.

Pühapäeval kohtutakse järgmise tipptiimiga, kui Nižni Novgorodis minnakse vastamisi sealse klubiga. Nižni Novgorod teeb kaasa ka Euroliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles