Šokk valiksarjas: Hispaania kaotas Slovakkiale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slovakid võiduväravat tähistamas.
Slovakid võiduväravat tähistamas. Foto: SCANPIX

2016. aasta jalgpalli EM-valiksarjas šokeeris Slovakkia koondis kahel viimasel EMil võidutsenud Hispaaniat, kui C-alagrupis võeti koduväljakul 2:1 võit.

Slovakkia asus koduväljakul kohtumist 17. minutil juhtima, kui värava sai kirja Juaj Kucka. 82. minutil viigistas Paco Alcacer matši seisu, kuid slovakkidele tõi 87. minutil võidu Miroslav Stoch.

C-alagrupi tänastest teistes kohtumistes said võidu kirja Makedoonia ja Ukraina. Makedoonia oli koduplatsil 3:2 parem Luksemburgist ning Ukraina alistas võõrsil 2:0 Valgevene.

C-alagrupis on Slovakkia kuue punktiga nüüd tabeliliider. Kolm punkti on Makedoonial, Hispaanial ja Ukrainal. Üks silm on kirjas Valgevenel ja Luksemburgil.

G-alagrupis viigistasid Rootsi ja Venemaa esimese koduplatsil 1:1. Aleksandr Kokorin viis Venemaa 10. minutil juhtima, seisu viigistas 49. minutil Ola Toivonen.

G-alagrupis tegid veel Liechtenstein ja Montenegro 0:0 viigi ning Austria alistas 2:1 Moldova.

Tabeliseis: 1. Montenegro 4 punkti, 2. Venemaa 4, 3. Austria 4, 4. Rootsi 2, 5. Liechtenstein 1, 6. Moldova 0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles