Eesti ja Inglismaa kohtumist vilistab tuntud horvaat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Marijo Strahonja näitab punast kaarti Marseille' mängumehele Dimitri Payet'le möödudnud aasta detsembris toimunud Meistrite liiga kohtumises Dortmundi Borussia vastu
Kohtunik Marijo Strahonja näitab punast kaarti Marseille' mängumehele Dimitri Payet'le möödudnud aasta detsembris toimunud Meistrite liiga kohtumises Dortmundi Borussia vastu Foto: SCANPIX

Pühapäeval Lilleküla staaduonil kell 19:00 algavat jalgpalli EM-valikkohtumist Eesti ja Inglismaa vahel teenindavad kohtunikud Horvaatiast.

Mängu kohtunik on Marijo Strahonja, keda abistavad Sinisa Premuzaj ja Igor Krmar. Neljas kohtunik on Ivica Modrić ning lisakohtunikud Ante Vucemilovic-Simunovic ja Domagoj Vuckov. Kohtunike vaatleja on Luciano Luci Itaaliast.

39-aastane Strahonja on FIFA kategooria kohtunik, kes on Euroopas teises tugevusgrupis. Viimati teenindas ta 2. oktoobril toimunud Euroopa liiga kohtumist Bratislava Slovani ja Napoli vahel.

Staadioni väravad avatakse pühapäeval pealtvaatajatele kell 17:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles