Kalev/Cramo teenis ajalooliselt suure kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo mängumees Armands Škele
Kalev/Cramo mängumees Armands Škele Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Korvpalliklubi Kalev/Cramo alustas eile mänge VTB Ühisliigas ning juba hooaja avakohtumises kirjutati end ajalooraamatusse.

Nimelt kaotas Kalev võõrsil Krasnodari Lokomotiiv/Kubanile 51:114 ning tegemist on Ühisliiga aegade suurima kaotusega. Varem jagas Kalev antud tabelis esikohta Minski Tsmokiga – Cramol oli varem kirjas 49:99 kaotus Nižni Vovgordile ja Misnki oli jäänud 60:110 alla Moskva CSKAle.

«Raske on sellise mängu kohta midagi öelda. Nad olid kõik 40 minutit meist üle nii rünnakul kui kaitses,» ütles Kalevi peatreener Alar Varrak pärast rekordilist kaotust. «Nende tase ilmselgelt oli meeste jaoks suur ehmatus, muidu selliseid rumalaid pallikaotusi ja möödaviskeid ei tehtaks. Aga vabandust nii suurele kaotusele pole.»

«Mängida üks päev Pärnuga on üks asi, aga kui järgmisel päeval tuleb vastu võistkond, kes tahab võita nii VTB Ühisliiga kui EuroCupi, siis me peame mängima oluliselt paremini, et rongil püsida. Teadsime, et neile meeldib kiire mäng ja üle välja pressida - olime selleks valmistunud, kuid ometi ei suutnud algusest peale selle vastu midagi teha,» lisas Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles