Legendaarne Zidane võib saada juhendamiskeelu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane.
Zinedine Zidane. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi B-meeskonna treenerina töötavat legendaarset Zinedine Zidane'i võib oodata mitme kuu pikkune juhendamiskeeld.

Hispaania väljaanne Marca avaldas, et Reali B-meeskonna abitreenerina kirjas oleva Zidane'i käitumist on asunud uurima Hispaania jalgpalliliidu treenerite komitee võistlusosakonna komitee, kellele on esitatud tõendid selle kohta, et Zidane on tegutsenud B-meeskonna peatreenerina. Probleem seisneb aga selles, et kuulsal prantslasel pole peatreenerina tegutsemiseks vajalikku litsentsi.

Kui jutud võimalikust reegliterikkumisest ja karistusest levisid juba varem, siis nüüd on Marca teada andnud, et advokaat Alberto Perez Calderon nõuab Zidane'ile kolme kuu pikkust juhendamiskeeldu. Lisaks nõutakse sama pikka karistust ka Reali B-meeskonna peatreenerina kirjas olevale Santiago Sanchezile, kellele määrataks karistus selle eest, et ta lasi sobimatul inimesel peatreeneri ülesandeid täita.

Asja uurival komisjonil on väidetavalt nii kirjalikke tõendeid kui ka videomaterjali. Lisaks tekitab kahtlust asjaolu, et Zidane'i palk on väidetavalt oluliselt suurem kui Sanchezi oma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles