Eesti ja Inglismaa mängule müüakse veel 120 piletit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglaste kapten Wayne Rooney
Inglaste kapten Wayne Rooney Foto: SCANPIX

Seoses sellega, et Inglismaa Jalgpalli Liit tagastas osad piletid tulevad täna õhtul kell 20 Piletilevis müügile 120 pääset Eesti – Inglismaa mängule. Lisaks inglaste poolt tagastatud pääsmetele tulevad müüki ka piiratud nähtavusega istekohad.

Kõik täna õhtul müügile tulevad pääsmed on mõeldud Eesti koondise poolehoidjatele. Inglismaa koondise fänne nendele istekohtadele ei lubata.

Täispileti hind on 27 eurot, sooduspilet maksab 23 eurot. Piiratud nähtavusega istekohad on 50% odavamad. Sooduspilet kehtib 1996.-2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles (kui on soov eraldi istekohaks, siis tuleb osta sooduspilet).

Piletite edasimüük (sh välisfännidele) või piletite kasutamine kommertseesmärkidel (sh loosimised vms) on ilma Eesti Jalgpalli Liidu nõusolekuta keelatud. Eesti Jalgpalli Liidul on õigus välisfänne mitte lubada Eesti poolehoidjate sektorisse ja tühistada edasimüüdud piletite kehtivus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles