Pehrsson: Inglismaa on millegi uue alguses

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson rääkis tänasel koondise pressikonverentsil, et meeskond on Leedu käest saadud kaotuse jätnud selja taha ning meeskond on homseks matšiks emotsionaalselt valmis.

«Täna on meeskonna tuju juba parem. Eile magasime pikalt pärast rasket õhtut. Leedus oli seejärel ka taastav trenn. Jätsime selle kaotuse Leedusse ning emotsionaalselt oli hea seda hea teha, täna mängijad palju värskemad. Peame vaatama edasi ja homseks hästi valmis olema,» rääkis Pehrsson.

Vigastustega hädas olevate mängijate kohta ütles Pehrsson, et praeguseks on Ats Purje koondise juurest lahkunud, kuid kõik ülejäänud mehed (Konstantin Vassiljev, Igor Morozov) on õhtul trennis.

«Õhtul teevad kõik trenni kaasa. (Taijo) Teniste seis on kõige kahtlasem, kuna ta ei käinud ka koondisega koos Leedus. Teiste osas on lootus olemas, et nad saavad homme mängida,» lisas peatreener.

Inglismaa ajakirjanikud uurisid Pehrssoni käest ka tema arvamust nende koondise kohta. «Olen nõus, et MM ei olnud see, mida inglased lootsid. Nad on siiski millegi uue alguses. Meeskonnas on palju noori, kellel on tähtsad rollid,» sõnas ta ning vaatas ka veidike kohtumisele ette. «Inglismaa valdab tõenäoliselt rohkem palli ja seega peame nende võimalusi nurjama. Peame väga kompakstelt mängima ja tegema täiusliku esituse, siis on meil ka võimalus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles