Ojamaa: kiirusega saame Inglismaa kaitsjatele probleeme tekitada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise pressikonverents enne kohtumist Inglismaaga
Eesti jalgpallikoondise pressikonverents enne kohtumist Inglismaaga Foto: Erik Prozes

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa märkis enne kohtumist Inglismaaga, et Eesti ründajatel tuleb väljakul heidelda füüsiliselt väga tugevate kaitsjatega.

«Nende kaitseliin on füüsiliselt nii tugev kui võimalik. Iga nädal mängitakse kõrgel tasemel. Selle mängu tulemuse otsustab see, kes vasturünnakuid paremini lahendab. Kiirusega saame nende kaitsjatele probleeme tekitada. See on üks nüanss, kus otsustatakse väga palju,» vaatas Ojamaa homsele mängule ette.

«Oleme siin, et mängida tulemuse peale ja nii tuleb mängida igat mängu. Paberi peal tundub, et Inglismaale oleksid need kohustuslikud kolm punkti,» sõnas Ojamaa ning avaldas lootust, et eestlastel tekib kohtumise jooksul ka kolm-neli võimalust väravate löömiseks. «Me ei eeldagi, et tekitame nende vastu 15 võimalust. Neid kohti tekib, kui teeme oma asjad õigesti ära.»

Ojamaa meenutas ka Inglismaa ajakirjanikele, et Eesti on suutnud kodus tugevate vastaste vastu ka enne häid tulemusi näidata ning meenutas eelmise aasta 2:2 viigimängu Hollandiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles