Egle Eller-Nabi sai Soomes väärtusliku võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egle Eller-Nabi
Egle Eller-Nabi Foto: fitness.ee

Lahtis toimunud esimestel Nicole Wilkinsi nimelistel meistrivõistlustel võitis Egle Eller-Nabi bikiinifitnessis absoluutarvestuse ja profikaardi.

Eller-Nabi võistles bikiinifitnessis -168 cm kategoorias, kus osales 18 naist. Eestlanna on näidanud sel hooajal enda tippvormi ja tulemused on olnud suurepärane. Ta oli ka septembris Balti matšil absoluudi võitja ja Madridis võitis ta Arnold Classicu võistlusel hõbemedali. 

Nicole Wilkinsi meistrivõistlustel võisteldi nii body- kui ka bikiinifitnessi aladel, kus absoluutsetele võitjatele antakse profikaardid. Kokku osales Nicole Wilkinsi meistrivõistlustel 74 naist.

Eestist osales võistlusel kümme naist, teiste seas ka Kristina Aleksejeva, kes saavutas bikiinifitnessis -163cm kategoorias 6. koha. Lisaks olid võostlustules Tatjana Kreit, Regina Krugovskaja, Õnnela Raudsepp, Ene Tomingas, Signe Tilk, Heddi Priivits ja Aleksandra Laer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles