Lahm: proovisime Brasiiliale mitte piinlikkust valmistada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallurid pärast kaotust Saksamaale
Brasiilia jalgpallurid pärast kaotust Saksamaale Foto: SCANPIX

Suvise jalgpalli MMi poolfinaal tõi läbi aegade ühe uskumatuma tulemuse, kui Saksamaa võitis kodus mänginud Brasiiliat 7:1. Sakslaste kaptenipaela kandnud Philipp Lahm tunnistas intervjuus Daily Mailile, et nad tegid kõik võimaliku, et kodumeeskonnale mitte piinlikkust valmistada.

«Poolajal arutlesime, et peame mängima korralikult ning näitama üles austust vastase vastu,» rääkis Lahm. Poolaeg lõppes MMi poolfinaalis seisul 5:0. «Kogu meeskond näitaski sellist suhtumist. Me ei tahtnud mingit erilist show’d teha.»

Lahm selgitas, et loomulikult oli siht võtta suur ja kindel võit, kuid poolajal sai paika pandud teinegi eesmärk – vastase ja fännide vastu austuse näitamine. Lõpuks lõi hoo maha võtnud Saksamaa teisel poolajal veel kaks väravat. Päris viimasel minutil sai Brasiilia Oscari jala läbi kirja ka auvärava.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles