Mandri ebaõnn jätkub – kukkumine Poolas tõi seljavalu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: renesworld.net

Senise karjääri vältel kukkumistega «silma paistnud» jalgratturi Rene Mandri ebaõnnejada sai Poola velotuuril jätku.

Giro d’Italia kukkumise tagajärjel saadud põlvevalu tõttu katkestanud Mandri tegi Poolas pärast seda oma esimese stardi rahvusvahelisel areenil, kuid ka see tõi kohe avaetapil kaasa kukkumise.

«Sõit lõppes grupifinišiga. Üritasin ka ise pundi peas püsida, et hea õnne korral hea koht kirja saada, aga kahjuks toimus 1,4 km enne lõppu suurem kukkumine finiširüseluses ja umbes 25 meest pääses läbi. Mina nende hulka ei mahtunud, olin samuti pikali maas,» kirjeldab 62. koha saanud Ag2r’i rattur oma blogis.

«Tegelikult kukkusin ka korra etapi jooksul,» jätkas Mandri. «Wouter Weylandt (Quick.Step) sõitis ühest august läbi, kaotas juhitavuse ning tõmbas Timothy Gudselli (Francaise Des Jeux) ja minu endaga kaasa. Gudsell murdis rangluu, ise pääsesin kriimustusteta, kuid tõmbasin selja ära ning finišikukkumine tegi selle ainult hullemaks.»

Eile sõidetud teine etapp tähendas Mandrile üht suurt kannatamist. «Alaselg oli kukkumistest väga valus. Lõpus toimus jälle grupifiniš, kuid ma polnud võimeline tegema muud, kui istusin grupis ja ootasin, et saaks see päev juba läbi,» märkis 43. finišijoone ületanud Mandri.

Avaetapil toimunud kukkumist saate vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles