Mourinhot tõuganud Wenger muutis meelt: vabandan oma käitumise pärast

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho.
Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas möödunud nädalavahetusel kavas olnud Chelsea ja Arsenali mäng kütab endiselt kirgi meeskondade peatreenerite vahelise intsidendi tõttu. Kui Arsenali loots Arsene Wenger on varasemalt väitnud, et ta ei kahetse oma käitumist, siis oma viimatises sõnavõtus tunnistas Wenger siiski, et ta pole oma käitumise üle uhke.

Chelsea ja Arsenali matši avapoolajal sai vigastada Arsenali mängumees Alexis Sanchez ja Wenger tahtis vaatama minna, kui tõsine Sanchesi vigastus on. Väljakule jõudmiseks pidi aga Wenger mööduma Chelsea peatreenerist Jose Mourinhost, keda Arsenali peatreener otsustas kahe käega tõugata. Mõned päevad pärast mängu teatas Wenger, et ta ei kahetse oma tegu, aga nüüdseks on ta tunnistanud Prantsusmaa telekanalile Telefoot, et tema käitumine oli siiski kahetsusväärne.

«Sellele olukorrale anti liiga suur tähendus. Tagantjärele arvan, et ma ei oleks pidanud üldse reageerima, sest see ei ole jalgpalliväljakul sobiv käitumine. Kahetsen alati igasuguseid vägivallailminguid ning vabandan,» rääkis Wenger. «Kas Mourinho provotseeris mind? Mulle igatahes tundus nii,» lisas Wenger.

Omapoolse napi kommentaari andis samale telekanalile ka Mourinho: «Wenger selgitab seda, mida ta tahab selgitada. Mina ei ütle selle kohta enam midagi. Mul ei ole sõnu, et seletada seda, mida kõik nendelt piltidelt niikuinii nägid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles