Bengals sai Panthersi vastu masendava ja haruldase viigi

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubil Cincinnati Bengalsil oli võimalus alistada Carolina Panthers, paraku ei suunud lööja Mike Nugent palli 36 jardi kauguselt väravaharude vahele saata - seega NFLi hooaja esimene viik 34:34.

Bengals viigistas mängu, mille pidanuks võitma, kuid jätkab AFC põhjadivisjonis liidrikohal 3 võidu, kaotuse ja viigiga. Järgnevad Baltimore Ravens (4 võitu 2 kaotust) Cleveland Browns (3-2) ja Pittsburgh Steelers (3-3). 

1. ja 2. veerand:

Nagu oli arvata, on mäng äärmiselt tihe. Panthers alustas touchdowniga ja läks juhtima 7:0, kuid teise veerandaja alguses vastas Bengals - Brandon Tate püüdis  Andy Daltoni söödu - 7:7.

Ning siis... Bengalsi läbimurdja ehk running back Giovani Bernard murrab läbi ja jookseb 89-jardise touchdowni!!!!! 14:7!

Sealtmaalt vahetati löögiväravaid ning Bengals juhib 17:10.

3. veerand:

Bengalsi mängujuht Andy Dalton teeb valesöödu ja järgmise rünnakuga Panthers viigistab 17:17.

Bengals ei saa 3 katsega 10 jardi täis ja lööb palli Pantherile, kelle rünnaku lõpetab mängujuhi Cam Newtoni touchdown. Bengals, kes pole 10 järjestikuses mängus kodus vastasele alla jäänud, on kaotusseisus 17:24.

4. veerand:

Bengalsi kaitse ei pea ning Panthers viigistab löögiväravaga: 34:34.

Lööja Mike Nugent viib Bengalsi juhtima 34:31!

Mida mängu! Bengalsi mees Adam Jones jookseb lahtilöögist saadud palli 98 jardi ehk väravajoone lähedale ning Jeremy Hill toob touchdowni - 31:31!

Panthers teeb tööd kenasti - Cam Newtoni sööt Greg Olsenile ning seis on 31:24.

Bengalsi mängujuht Andy Dalton paikab eelneva käki ning söödab touchdowni Mohamed Sanule - 24:24! Võitlus jätkub.

Lisaaeg:

Kumbki saab kirja löögivärava, misjärel jääb Bengalsil nõks üle 2 minuti aega rünnata - iga skoor toob võidu. Kõik tehakse õigesti ning lööjal Mike Nugentil jääb vaid 36 jardi kauguselt võit vormistada, paraku mees eksib.

Enne mängu:

Bengals sai pärast kolme võidetud mängu läinud nädalal masendavalt tappa New England Patriotsilt ja üritab kodus Panthersi vastu häbi maha pesta. Kerge see siiski pole, sest Green on neljandik või isegi kolmandik Bengalsi rünnakust. Seega tuleb taas loota kaitsele, mis oli New Englandi vastu paraku hambutu. Äärekaitsja Hunt pole põhihooajal vastaste mängujuhti veel maha murdnud, ehk täna.

Kihlveokontorite arvates on Bengals favoriit ja peaks võitma seitsme punktiga.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles