Konstantin Vassiljev: kohtunik otsustas inglasi väga lihtsalt aidata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev mängus Inglismaaga.
Konstantin Vassiljev mängus Inglismaaga. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev leidis pärast 0:1 Inglismaale kaotatud EM-valikmängu, et Ragnar Klavanile antud punane kaart oli ülekohtune.

«Kohtunik otsustas inglasi väga lihtsalt aidata. Keskkaitsja tuleb keskväljale välja ja teeb seal kaks viga ning need maksavad nii palju...» kurvastas Vassiljev.

Poolkaitsja enda esitus oli seekord erakordselt kahvatu ning poolajapausi järel saatis peatreener Magnus Pehrsson tema asemel platsile Joel Lindpere. «Ise pidasin vastu paremini kui arvasin, võinuks teisel poolajal edasigi mängida, aga treener otsustas nii. Jah, sööduvigu tuli meil palju, kuid inglased elasid ka aktiivselt seljas. Meie võimalused olid mängu alguses, kahjuks ei kasutanud me neid ära. Samas inglased küll domineerisid, aga palju ohtlikke šansse neil ju polnud,» lausus Vassiljev. «Avapoolajal polnud muidugi meie poolt ka väga palju mängu ehitamist, kuid suutsime inglasi ilusti kontrolli all hoida. Kahjuks otsustas mängu üks standardolukord – suurepärane löök.»

Vassiljev nägi Eesti mängus siiski ka palju positiivset. «Võitlesime teisel poolajal väga hästi ja viigivõimalus oli olemas. Pidime kaitses madalale vajuma, selle põhjuseks oli vastaste klass – kui oleksime neile palju ruumi jätnud, oleks meil kaitses algusest peale väga raskeks läinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles