Pehrsson: mingit abi me ei saanud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas pärast Inglismaa koondise käest saadud 0:1 kaotust, et hoolealustega jäi ta kokkuvõttes rahule, kuid kaotus on siiski kaotus.

«Pärast mängu valitsevad minus vastuolulised emotsioonid. Olen mängijate üle uhke. Nad võitlesid kõvasti ja jälgisid väga hästi mänguplaani,» rääkis Pehrsson kohtumisest. «Lõpuks loeb aga tulemus ja me kaotasime. See on suur pettumus ja seda isegi juhul, et mängisime peaaegu terve teise poolaja vähemuses. Tundus, et nad ei olnud nii ohtlikud.»

Pärast mängu oli peatreeneril kõige rohkem kahju loomulikult Ragnar Klavani eemaldamsiest. «Arvan, et see oli meie jaoks raske otsus. Esimese kollase kaardiga ei ole nõus, kuna pall oli välja minemas ja kokkupuude peaaegu puudus. Mängisime Inglismaa vastu, kuid võib öelda, et mingit abi me ei saanud,» kahetses Eesti koondise juhendaja. «Olin rahul, et inglased ei olnud väga ohtlikud.»

Eesti koondisel on 2016. aasta EM-valiksarjas kolme kohtumisega kirjas nüüd kolm punkti ja järgmisena ootab ees mäng San Marinoga. «Loomulikult on unistus (EMist) alles ning arvan, et Sloveenia vastu teenitud võit oli suurepärane algus. On väga kahju, et nendest kahest mängust (Leedu ja Inglismaaga) ei saanud ühtegi punkti kätte. Teame, et San Marino vastu peame saama ja tahame kolme punkti,» seadis Pehrsson sihte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles