Sergei Pareiko väravast: Rooney oskas mu liikumist näha

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise väravasuul Inglismaa vastu hea mängu teinud, kuid ühe palli siiski selja tagant välja noppima pidanud Sergei Pareiko lausus, et nägi endal värava toonud olukorras siiski pisikesi võimalusi Wayne Rooney löök tõrjuda.

«Oli raske löök, aga võib-olla oleksin suutnud tõrjuda, kui oleksin teinud enne lööki sammu paremale. Kuid see on oleks. Rooneyl on oskus näha väravavahi liikumist lõpuni,» märkis Pareiko värava alumises nurgas maandunud karistuslöögi kohta, millele ta näpud küll vahele sai, ent pall lendas postipõrkest võrku.

«Kahjuks see punane kaart rikkus meie mängu. Ka meil endal oli vähe võimalusi – klass on klass,» tunnustas Pareiko inglasi. «Võib-olla neil polnud San Marinoga paari päeva eest nii raske mäng, meil kulus Leedus rohkem jõudu. Inglismaa on Inglismaa, üritasime midagi teha, aga pärast punast muutus kõik.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles