Daily Maili hinded: Eesti parimad olid Mets ja Jääger

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Briti päevaleht Daily Mail hindas Eesti-Inglismaa mängu parimateks Eesti poolel Enar Jäägeri ja Karol Metsa.

Nii Mets kui ka Jääger said kümnepallisüsteemis inglastelt hindeks 6,5. Ülejäänud Eesti kaitseliin - Sergei Pareiko, Ragnar Klavan, Igor Morozov ja Artur Pikk - teenis hindeks kuue. Sama hinde said ka Ilja Antonov, Joel Lindpere ja Henri Anier, samas kui Konstantin Vassiljev, Sergei Zenjov ja Martin Vunk pälvisid hinde 5,5. Kaks vahetusmeest Henrik Ojamaa ja Dmitri Kruglov jäid inglaste poolt hindamata. Ka Eesti peatreenerile Magnus Pehrssonile anti hindeks tubli 6.

Inglastest nimetati mängu parimaks Jack Wilshere, kes pälvis ainsana hindeks 7. Gary Cahill, Jordan Henderson, Raheem Sterling ja Wayne Rooney said hindeks 6,5 ning Adam Lallana, Fabian Delph, Joe Hart ja Leighton Baines 6. Inglastest teenisid madalaima hinde ehk 5,5 kaitsjad Calum Chambers ja Phil Jagielka ning ründaja Danny Welbeck, samuti vahetusest mängu tulnud Alex Oxlade-Chamberlain. Hndeta jäi vaid kümme minutit mänginud Rickie Lambert. Peatreenerile Roy Hodgsonile anti hindeks 6,5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles