Kanguri korralik panus aitas Varese hooaja avamängus võidule

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur Varese särgis
Kristjan Kangur Varese särgis Foto: LaPresse/Scanpix

Eesti korvpallikoondise tugitala Kristjan Kangur alustas täna uut hooaega Itaalia meistriliigas, kui eestlase koduklubi Varese alistas avavoorus 93:84 Cantu meeskonna.

Varese võitis avaveerandi 21:15, poolajaks oli seis 42:38. Kolmandal veerandajal viskasid Kanguri klubi mehed 24 punkti vastaste 17 vastu ja nii seisis otsustava veerandaja eel tablool seis 66:55. Viimasel veerandajal möödus mäng tasavägiselt, kuid 93:84 võit kuulus siiski Varesele.

Varese parimaks korvikütiks oli 28 punktiga panustanud Yakhouba Diawara, Kanguri arvele kogunes paremuselt teisena 16 punkti. 35 minutit mänguaega saanud Kangur tabas kahepunktiviskeid kuuest kaks ning kolmepunktiviskeid viiest neli. Lisaks jäi Eesti koondislase arvele seitse lauapalli. Cantu meeskonna poolt oli resultatiivseimaks 22 silma visanud Darius Johnson-Odom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles