Soome väljaanne: Räikkönen võib hiljutise joomingu tõttu Ferrarist kinga saada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Soome väljaanne Iltalehti kirjutas täna, et väidetavalt on vormel-1 sarjas tekkinud lahkhelid Ferrari meeskonna sõitja Kimi Räikköneni ja tiimi pealiku Marco Mattiacci vahel ning tüli põhjuseks on Soome sõitja hiljutine pummeldamine.

Iltalehti vahendas Hispaania ajalehe Marca infot, mille järgi käitus Räikkönen ebasobivalt üle-eelmisel nädalavahetusel peetud Jaapani GP järel, kui F1 meeskonnad lendasid otse Venemaale. Väidetavalt tarbis Räikkönen Tokyo-Moskva lennul liigselt alkoholi ning pidutses lennukis üsna valjult, see aga ei meeldinud soomlase kaasreisijatele, sest Jaapani etapil oli just raske õnnetuse teinud Marussia sõitja Jules Bianchi ning pidutsemine paistis seetõttu ebasobiv.

Marca väitel võib Mattiacci otsustada, et Räikkönen ei jätkagi uuel hooajal meeskonnaga liituva Sebastian Vetteli kõrval, vaid peab Ferrarist lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles