Räikköneni joomasaaga jätkub: soomlase esindaja lükkas kuulujutud ümber

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Soome väljaanne Iltalehti avaldas täna Hispaania ajalehe Marca väited, mille järgi pidas vormel-1 sõitja Kimi Räikkönen viimati ühelt etapilt teisele lennates korraliku peo maha. Nüüdseks on Iltalehti välja tulnud uue infoga, mille järgi ei pruugi väited Räikköneni pummeldamise kohta paika pidada.
 

Marca allikate väitel lendas Räikkönen Jaapani GP-lt Venemaa etapile Tokyo-Moskva lennuga ning tarbis reisi ajal rohkelt alkoholi. Kuna Jaapani etapil oli just sattunud raskesse õnnetusse Marussia sõitja Jules Bianchi, peeti soomlase pidutsemist ebasobivaks ja Marca väitel pidas Ferrari meeskonna pealik Marco Mattiacci isegi plaani, et Räikkönen uuest hooajast tiimist ära saata.

Iltalehti asus juhtunut uurima ja võttis ühendust Räikköneni avalike suhete esindaja Riku Kuvajaga, kes Hispaania väljaande väited ümber lükkas. «Sellist lendu pole olemaski olnud,» väitis Kuvaja, et Räikkönen lendas Tokyost Moskvasse üldsegi läbi Helsingi. «Seda juhtumit pole mõtet rohkem kommenteerida. Meie jaoks on see igapäevane, et pidevalt püüab keegi kellegi kohta valesid välja mõelda,» andis Kuvaja mõista, et Marca allikad on Hispaania väljaandele valetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles