Raio Piiroja lõpetas mängijakarjääri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpallikoondises 113 kohtumist pidanud Raio Piiroja lõpetab mängijakarjääri – keskkaitsja lahkumismatš toimub A. Le Coq Arenal 2015. aasta 31. märtsil, kui Eesti võõrustab Islandit.

«Lahkumismäng on väga hea võimalus tänada oma kaaslasi ja poolehoidjaid, jätta sõpradega hüvasti ja panna karjäärile punkt. Kindlasti saab see olema väga emotsionaalne,» rääkis Piiroja. Teatavasti korraldatakse lahkumismatš kõigile koondislastele, kes on pidanud vähemalt 100 kohtumist.

«Ega mul endal midagi otsustada ei olnud – tervis ütles, et Raio, aeg on lõpetada. Aga mul on väga hea meel, et saan seda teha kodupubliku ees,» lausus kompromissitu võitlejana tuntud mees.

Pärnust pärit 35-aastane Piiroja mängis oma karjääri jooksul pikalt Tallinna FC Floras, välismaal oli aastatel 2004–2011 tema tööandjaks Norra klubi Fredrikstad FK, hiljem kuulus ta ka Hollandis Vitesse ja Hiinas Chengdu Bladesi meeskonda. Piiroja valiti viiel korral Eesti parimaks jalgpalluriks.

Eesti – Island maavõistlus toimub 31. märtsil 2015 kell 19 A. Le Coq Arenal. Piiroja lahkumismängu pääsmed tulevad Piletilevis müüki kolmapäeval, 15. oktoobril kell 10:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles