Contador ja Vinokurov tülis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tour de France'i viimase etapi järel poseerisid Aleksandr Vinokurov (paremal) ja Alberto Contador kui vanad sõbrad
Tour de France'i viimase etapi järel poseerisid Aleksandr Vinokurov (paremal) ja Alberto Contador kui vanad sõbrad Foto: SCANPIX

Kolmekordse Tour de France’i võitja Alberto Contadori väide, nagu kiirustanuks Astana teda lepingut pikendama, ei pea Kasahstani tiimi vaimse isa Aleksandr Vinokurovi sõnul paika.

«Touri viimase etapi järel küsisin Albertolt kogu meeskonna ees, kas ta kavatseb Astanas jätkata. Ta vastas: «Ma väga loodan.»,» meenutas Vinokurov. «Tegime kolme nädala jooksul Alberto nimel kõik endast oleneva, ohverdades end tema nimel. Ma väga loodan, et ta ei langetanud otsust juba enne Touri.»

Contador väitis, et talle anti otsustamiseks aega 27. juulini. Vinokurov kinnitas aga, et Astana ei survestanud hispaanlast uuele kontrahtile allkirja andma. «Alberto oli ise viimased neli kuud lepingu pikendamisest väga huvitatud,» lisas Vinokurov.

Astana spordidirektor Giuseppe Martinelli ütles, et tal tekkisid Contadori tuleviku osas kahtlused Touri keskel. «Juba enne Touri tundus, et Astana projekt on Alberto jaoks läbi,» märkis Martinelli.

Kui tänavu moodustavad Kasahstani ratturid Astana koosseisust poole, siis tuleval aastal jäävad kohalikud sportlased vähemusse. Ilmselt võtab Contador oma uude meeskonda Saxo Banki kaasa ka abilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles