U21 jalgpallikoondis võitis Leedut

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U21 koondise ründaja Hannes Anier.
U21 koondise ründaja Hannes Anier. Foto: Rene Suurkaev

Balti turniiri teise voorus kohtus Eesti Liepajas Leeduga. Kuigi skoori avasid leedulased juba 7. minutil, lõid Hannes Anier 12. ja Martin Kase 35. minutil kaks vastuväravat ja Eesti võitiski mängu 2:1.

«Täna olid poolaegade algused rasked ning keeruline oli end käima saada, sest väsimus eelmisest mängust oli sees. Aga kui esimesed 10-15 mõlemast poolajast oli mängitud, tulime ka mängu sisse ning hoidsime enda käes ka seda mängu. Ega ta kerge ei olnud ning kõik vahetused, mis meil oli, tegime ka võimalikult varakult ära, et mängijaid säästa. Väljak oli pehme ja seetõttu ka väsitav,» sõnas noortekoondise peatreener Martin Reim.

«Kaotusseisu jäädes hakkasime rohkem momente looma. Lõpus olid mõlemal meeskonnal häid olukordi - nemad surusid ja meie vastasime kontratega. Õnneks meile ühtki ei löödud ja 2:1 jäi püsima,» lisas ta.

«Tahtsin siin näha pilti mängijatest ning oli väga palju positiivset. Meil olid kaks uut keskkaitsjat - (Gerdo) Juhkam ja (Ragnar) Piir -, kes tegid väga korralikud mängud. Nad vajasid veidi harjumist, aga mida aeg edasi, seda kindlamaks muutusid. (Kevin) Kauber ja (Roman) Sobtšenko, kes on koondisega vähem olnud, tegid häid esitusi ning Martin Kase oli hea jõud - teda on tihti seganud vigastused,» sõnas Reim.

«Soov oleks ikka turniir võita, aga peamine idee oli ikka mängijatele anda rahvusvahelist kogemust ja näha, mis vormis nad on,» ütles ta.

Kuna eilne mäng Lätiga lõppes teatavasti 1:1 viigiga, kogus Eesti turniirl 4 punkti. Kas sellest ka esikohaks piisab, selgub pärast teisipäevast Leedu ja Läti vahelist mängu, mis algab kell 18:00.

EESTI - LEEDU  2:1 (2:1) LÕPPSEIS

Väravad: 12. Anier, 35. Kase - 7.

Hoiatused: 45., 63. - 51., 66.

Eesti: 12-Richard Aland, 17-Erkki Junolainen, 4-Gerdo Juhkam, 15-Ragnar Piir, 2-Trevor Elhi, 11-Kevin Kauber, 20-Karl Mööl, 6-Brent Lepistu, 7-Maksim Gussev, 9-Hannes Anier, 24-Martin Kase.

Varus: 1-Marko Meerits, 10-Roman Sobtšenko, 16-Tauno Tekko, 14-Pavel Marin, 18-Madis Vihmann, 5-Kevin Aloe, 8-Andreas Raudsepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles