Ancelotti: Ronaldoga alustaksime justkui iga mängu 1:0 eduseisust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Carlo Ancelotti.
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti ülistas taas oma säravaimat hoolealust Cristiano Ronaldot, kes on mitmendat hooaega järjest imelises väravalöömishoos.

«Kuna ta lööb praktiliselt igas mängus värava, on mul vahel tunne, et tema algkoosseisu kuulumise korral alustaksime mängu justkui juba 1:0 eduseisus,» lausus Ancelotti raadiokanalile Radio Cope. «Raske on öelda, kes on läbi aegade parim – kõik muutub. Aga praegu on maailma parim mängija Ronaldo. Mul on väga raske teda koosseisust välja jätta, isegi kui tahaksin talle puhkust anda. Ta suudab vigastustest hämmastavalt kiiresti paraneda ja tema professionaalsus on märkimisväärne,» lisas itaallane.

Ronaldo jäi viimati küll laupäevases Portugali maavõistlusmängus Prantsusmaaga kuivale, ent lõi enne seda Reali eest kaheksas järjestikuses mängus kokku 14 väravat. Sel hooajal on ta pidanud 13 mängu ja neist kümnes jala valgeks saanud, väravaid on kogunenud juba 18. Eelmisel hooajal lõi portugallane 30 liigamänguga 31 väravat ja kõigis sarjades kokku 47 mänguga 51 väravat. Madridi Reali Meistrite liiga võiduni vedades püstitas Ronaldo ühtlasi 17 tabamusega selle sarja ühel hooajal löödud väravate rekordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles