Tallinnast alguse saanud probleem kütab siiani Inglismaa vutimeedias kirgi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling kohtumises Eesti vastu.
Raheem Sterling kohtumises Eesti vastu. Foto: SCANPIX

Pärast pühapäeval Tallinnas toimunud 2016. aasta EM-valikmängu Eesti ja Inglismaa vahel on viimase meedias olnud peateemaks nende noor tähtmängija Raheem Sterling ja teda vaevav väsimus.

Eesti – Inglismaa mängu järel avaldas inglaste peatreener Roy Hodgson pressikonverentsil, et ta jättis 19-aastase Sterlingu pingile, kuna noormees tundis end väsinuna ja palus end seetõttu vahetusmängijaks taandada.

Nüüd tuntaksegi Inglismaal muret, et miks on noormees väsinud ja kuidas see võib tema karjäärile mõjuda. Samas kardetakse, et 19-aastane mängumees on juba liigselt klubisärgis ära kurnatud ja kardetakse Michael Oweni saatuse kordumist. Owen alustas teatavasti samuti oma profikarjääri Liverpoolis ja tõusis juba teismelisena põhimeeste sekka. Noorena kõvasti mänguaega teeninud Oweni säravamad hetked jäidki kokkuvõttes tema karjääri esimesse poolde.

Nüüd kardetakse, et Liverpoolis tehakse taas sama viga ja Sterling põleb lihtsalt läbi. Nii tõi Sportsmail välja ka statistika, kust võib näha, et Eesti vastu mänginud inglastest on sel hooajal Sterlingust rohkem mänguminuteid kogunud vaid Londoni Chelsea kogenud kaitsja Gary Cahill.

Endine Liverpooli mängumees Jamie Carragher meenutaski nüüd, et Owen tahtis noorena ka ise liialt mängida ning põletas end seetõttu läbi. «Ma puhkan, kui saan 40,» teatas Owen toona ning sai fännide seas seetõttu veelgi populaarsemaks. Reaalsuses on mees praegu alles 34 ja tema karjäär on juba lõppenud. Tema säravamad aastad jäidki 2000ndate algusesse.

Nüüd on Hodgson andnud juba ka teada, et ta plaanib kohtuda Liverpooli peatreeneri Brendan Rodgersiga ja rääkida Sterlingu mänguajast. Sterling ise tunnistas aga ise viimati Forever Sports veergudel, et tal tuleb tõsiselt vaeva näha oma füüsilise poolega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles