Tolmoff ja Must jõudsid tugeval turniiril põhivõistlusele

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Kristjan Teedema

Sulgpallurid Kati Tolmoff ja Raul Must alustasid maailma viie tugevama turniiri sekka kuuluvat Denmark Openit kvalifikatsioonist ning pääsesid põhiturniirile. Superseries Premier´ kategooriasse kuuluval võistlusel pääseb üksikmängudes põhiturniirile vaid 32 osalejat.

Otsustavas kohtumises alistas Must päeva pikimas, tund ja kuus minutit kestnud mängus taanlase Christian Lind Thomseni 21:17, 15:21, 21:18. Põhiturniiriil, kuhu pääses 32 parimat sulgpallurit, kohtub Must maailmaedetabelis 18. kohal paikneva Tai esindaja Tanongsak Saensomboonsukiga. Musta edetabelikoht on 83.

Suurde sporti naasnud Kati Tolmoff teenis edasipääsu kvalifikatsioonist võiduga maailmaedetabelis 60. kohal asuva Thi Trang (B) Vu üle. Ka Tolmoff pidas tasavägise heitluse ja alistas vietnamlanna kolmes geimis 14:21, 21:16, 21:15. Põhiturniiril on Tolmoffi vastane eelmise aasta maailmameister ja turniiril viienda paigutusega Ratchanok Intanon.

Nii Musta kui Tolmoffi mängud toimuvad kolmapäeva pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles