Sir Alex Ferguson: ManU suurostud on olnud vajalikud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi endine peatreener Sir Alex Ferguson toetas uue juhendaja Louis van Gaali hooaja alguse suuroste ning kinnitas, et need olid vajalikud käigud.

United on pärast eelmist katastroofilist hooaega ostnud kuus mängijat peaaegu 190 miljoni euro eest, sealhulgas ka argentiinlase Angel Di Maria soetamine Briti saarte rekordit tähistava 75,5 miljoni euro eest, vahendab ERR Sport.

«Need olid väga vajalikud ostud, sest Manchester United vajab kvaliteeti, klubi vajab parimaid mängijaid,» vahendas 72-aastase Fergusoni sõnu BBC.

Fergusoni sõnul on hiigelsummad muutunud tänapäevase jalgpalli üheks osaks ning Unitedil on olemas piisavalt ressurssi, et heade mängijate eest raha välja käia.

«Mis mulle Louis' tegemiste juures meeldib on see, et ta on andnud seitsmele noorele poisile võimaluse teha debüüdi,» rääkis Ferguson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles