Kehra jätkab koduses liigas võidusoonel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra meeskonna peatreener Jüri Lepp.
Kehra meeskonna peatreener Jüri Lepp. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste neljandas voorus alistas tiitlikaitsja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võõrsil Aruküla SK 28:20 (15:11).

Võitjate resultatiivseimad olid Dmitrõ Jankovski ja Kaspar Lees 7 ning kaotajatel Mihkel Vaher 8 ja Rauno Esop 6 tabamusega.

Kehra peatreener Jüri Lepp: «Meie poolt lahja mäng. Nagu Aruküla vastu kombeks, viskasime vastu nende väravavahti. Lisaks sellele sai Viktor Skrõpak punase ja kuna Maksim Meier on vigastatud, siis pidime enamuse teisest poolajast läbi ajama ilma joonemängijata.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Tugevam meeskond võitis. Meil läheb raskeks, kui me ei saa kokku oma parimat koosseisu. Oleme nüüd turniiritabelis viimasel kohal, aga siit pole enam madalamale langeda ja edaspidi saame ainult tõusta.»

Mängupäeva teises kohtumises tegid Audentes ja SK Tapa 28:28 (15:14) viigi. Võitjate suurimad skooritegijad olid Andris Celminš 9 ja Martin Gristsuk 8 ning kaotajatel Sander Annula 7 ja Rait Ageni 6 väravaga.

Audentese peatreener Riho-Bruno Bramanis: «Arvestades mängu käiku ja seda, et meil oli koduväljaku eelis, siis kaotasime punkti. Tapa tegutses hästi rünnakul ja nende mäng oli laiali tõmmatud, mis tekitas meie jaoks probleeme. Siiski avasime punktiarve ning tegime seda nagu mullugi Tapa vastu.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Mängu lõpp kujunes loteriiks. Meil oli võiduvõimalus, kuid puterdasime palli, aga kohtumise kulgu arvestades olnuks Audentese võit ehk isegi loogilisem olnud. Kuid meie näitasime sisu, kui tulime kahel korral välja neljaväravalisest kaotusseisust.»

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 8 (4-st mängust), Viljandi HC 6 (3), Põlva Serviti 6 (3), HC Viimsi/Tööriistamarket 4 (3), Valga Käval 2 (3), SK Tapa 1 (4), Audentes 1 (4), Aruküla SK 0 (4) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles