Kullamäe: rünnak oli eelmiste mängudega võrreldes tunduvalt parem

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Jaanus Lensment

Tartu Rock alistas Eesti korvpalli meistriliigas 86:77 TTÜ ja sai hooaja esimese võidu koduses liigas. Varasemast oli tartlastel kirjas kaotused Kalev/Cramolt ja Rapla Tycolt.

Rocki peatreenerit Gert Kullamäed rõõmustas võrreldes eelmiste kohtumistega eelkõige paranenud rünnak.

«Rünnakupilt oli võrreldes eelmise mänguga märksa parem. Ääred olid resultatiivsed ja see teeb meie mängu lahtisemaks ja rõõmsamaks. Pall liikus rünnakul ka paremini ja 21 korvisöötu on hea näitaja. Kaitses olime aktiivsemad. Aga au vastastele, nad viskasid mitmeid kaugviskeid koos sireeniga sisse ja see hoidis neid mängus,» kommenteeris juhendaja.

Üleplatsimees oli Tanel Kurbas, kes tabas kaheksast kaugviskest viist ning kogus 27 punkit, Janar Talts tegi kaksikduubli 12 punkti ja 11 lauapalliga, samuti 12 punkti sai kirja Gert Dorbek. TTÜ eest skooris enim Kiur Akenpärg, kes tabas viis kaugviset ja sai kirja 19 punkti ning viis korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles