Kahel viimasel korral Euroopa meistriks kroonitud Hispaania noortekoondis jäi suurturniirilt kõrvale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania U21 koondise mängumees Roberto Sergi kohtumises Serbia vastu
Hispaania U21 koondise mängumees Roberto Sergi kohtumises Serbia vastu Foto: SCANPIX

Kahel viimasel korral, 2011. ja 2013. aastal, jalgpalli Euroopa meistriks tulnud Hispaania alla 21-aastaste koondis jääb sedapuhku tuleval aastal peetavast finaalturniirist kõrvale.

Kuigi oma alagrupi võitis Hispaania kindlalt, kogudes võimalikust 24 punktist 22, siis otsustavas play-off-ringis tunnistati Serbia paremust, kes viimasel kahel korral isegi finaalturniirile ei pääsenud, vahendab Soccernet.ee.

Avamäng Serbias lõppes kahe meeskonna vahel küll 0:0, ent eile Cadizis peetud lahingus sai Hispaania valusa kaotuse. Nimelt läksid külalised juba avapoolajal võõrustajate omaväravast juhtima ning hispaanlased jõudsid viigini alles teisel üleminutil, kui täpne oli Sergi Roberto. Minut hiljem vormistas aga Stuttgarti mees Filip Kostic serblaste 2:1 võidu.

Lisaks pääsesid finaalturniirile Itaalia (alistas 4:2 Slovakkia), Rootsi (4:3 parem Prantsusmaast), Taani (võõrsilväravaga üle Islandist), Inglismaa (võitis 4:2 Horvaatiat), Portugal (alistas 7:4 Hollandi) ja Saksamaa (purustas 5:0 Ukraina).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles