Cristiano Ronaldo ületas järjekordse maagilise tähise

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christiano Ronaldo
Christiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Jalgpallur Cristiano Ronaldo on purustab jalgpalliväljakul pea iga nädal mõne rekordi, kuid sarnane harjumus on tal ka väljaspool palliplatsi. Viimati ületas ta maagilise piiri sotsiaalmeedias, kui tal täitus 100 miljonit Facebooki fänni.

Ronaldo on Facebookis ülekaalukalt kõige populaarsem sportlane. Üleüldse on tegemist maailma ühe populaarseima inimesega – enne teda on 100 miljoni fännini jõudnud võid popstaar Shakira. Peagi jõuavad sama tähiseni ka muusikamaailma tipud Eminem (hetkel 96 miljonit fänni) ja Rihanna (90 miljonit).

Palliplatsil peetkase Ronaldo suurimaks konkurendiks Lionel Messit, kuid sotsiaalmeedias on portugallase edu suur, kuna Messil on «kõigest» 74 miljonit jälgijat. Kusjuures Ronaldol on rohkem fänne kui maailma kõige populaarsematel spordivõistkondadel Barcelonal (77 miljonit) ja Madridi Realil (75 miljonit).

Facebooki populaarsete sportlaste edetabelis järgneb jalgpallistaaridele USA korvpallur LeBron James 22 miljoni fänniga. Aastaid tagasi karjääri lõpetnud korvpallilegendi Michael Jordanit jälgib 27 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles