Jules Bianchi perekond kommenteeris vormelisõitja olukorda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jules Bianchi.
Jules Bianchi. Foto: SCANPIX

Üle-eelmisel nädalavahetusel vormel-1 sarja Jaapani etapil raske õnnetuse üle elanud Jules Bianchi on tema perekonna sõnul endiselt samas seisus ehk tema olukord on stabiilne, kuid kriitiline.

Bianchi meeskond Marussia avaldas täna uue teadaande, mis on tehtud vormelisõitja perekonna ja Jaapanis Bianchit raviva Yokkaichi haigla arstide nimel.

«Viimased üheksa päeva on olnud Julesile ja tema perekonnale erakordselt rasked. Suzuka ringrajal toimunud õnnetuse tõttu on tulnud neil üle saada mitmetest meditsiinilistest väljakutsetest ning olukord püsib endiselt keeruline Julesil diagnoositud ajutrauma tõttu,» seisis Marussia meeskonna poolt tehtud avalduses.

«Jules on endiselt Yokkaichi keskhaigla intensiivravis kriitilises, aga stabiilses seisus. Bianchi perekond saab endiselt lohutust Julesi paljude fännide ja autospordi sõprade mõtetest ja palvetest. Julesi vanematele ja haiglas viibivatele sugulastele ning sõpradele olid eriti suureks lohutuseks Venemaal sõidetud Sotši etapil korraldatud mitmed demonstratsioonid,» seisis avalduses.

Teadaanne lõppes infoga, et Bianchi perekond avaldab uut infot Marussia sõitja kohta siis, kui selleks on vajadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles