Postimehe otsepilt: Põlva Serviti alistas kindlalt Viimsi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli meistriliigas alistas Põlva Serviti võõrsil kindlalt 37:26 HC Viimsi/Tööriistamarket meeskonna. Kohtumine on Postimehe vahendusel järelvaadatav.

Üleplatsimeheks kerkis Serviti poolel 12 väravat visanud Margo Piksööt, Kristjan Muuga toetas teda kuue tabamusega. Viimsi eest viskas Tarmo Ulla parimana samuti kuus väravat.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Rünnakuga saab rahule jääda, ent kaitsega mitte. Meil on põhilised mängujuhid väljas, aga hooaja eel sellele positsioonile kolmandaks numbriks planeeritud Piksööt tegi täna resultatiivse mängu. Kaitses esineb meil lahkhelisid, kuid erilist meelehärmi see praegu veel ei tee. Meeskonnas on tagasi Andrei Ternovõi, kes viskas neli väravat, aga tal võtab sisseelamine aega.»

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen: «Esimesed 45 minutit mängisime hästi, ent siis lasime Servitil teha 9:0 vahespurdi. Me ei saanud palli väravasse ja vastane teenis selle pealt kiirrünnakuid. Vigastuspausilt naasnud Sten-Erik Lepp viskas kolm väravat ning tegutses esimese mängu kohta hästi.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 8 (4-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 8 (4), Viljandi HC 6 (3), HC Viimsi/Tööriistamarket 4 (4), Valga Käval 2 (3), SK Tapa 1 (4), Audentes 1 (4), Aruküla SK 0 (4) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles