Barcelona staar hakkas politseiga ülbitsema

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Piqué
Gerard Piqué Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi staarmängija Gerard Pique on Hispaania väljaande La Vanguardia väitel sattunud politsei huviorbiiti pärast seda, kui ta pärast möödunud pühapäeval peetud EM-valikmängu läks oma venna Marciga linna peale lõõgastuma.

La Vanguardia andmetel juhtus intsident möödunud pühapäeva öösel kell 2.30, kui Barcelona korrakaitsjad pidasid kinni Pique venna juhitud auto. Politseinikud tegid Pique vennale trahvi selle eest, et ta oli 15 minutit varem parkinud bussireas ja takistanud sellega kahel taksol seal seismist. Pique väljus olukorra arutamiseks autost ning oli politsei raporti kohaselt üsna ebaviisakas. La Vanguardia informatsiooni kohaselt väitis Pique, et «Te olete kadedad, sest ma olen kuulus», ning lubas helistada politseinike ülemustele, et need trahvi tühistaksid.

Hispaania väljaande väitel tegid korrakaitsjad siiski Pique vennale trahvi ning ulatasid selle autos istuvale Marcile, aga Barcelona staar krabas selle oma venna käest ära, mudis sellest väikese palli ja viskas politseinike ette maha. Sellise käitumise eest on Piqued nüüdseks süüdistatud kodanikuallumatuses ja lugupidamatuses politseinike suhtes.

Pique esitas oma Twitteri kontol juhtunu kohta vabanduse, väites, et suurem osa jutust on ülepaisutatud, aga ta palub siiski kõige pärast andeks ja lubab, et selline käitumine ei kordu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles