Kehalas näeb WRC-autodel Aava ja Grossi duelli

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross
Georg Gross Foto: Karli Saul

Eesti rallisprindi meistrisarja etapil Kehalas osalevad korraldajate kinnitusel paljud Eesti tippsõitjad. Atraktiivseimaks tõotab kujuneda duell Urmo Aava ja Georg Grossi vahel, kes mõlemad sõidavad WRC-auto roolis.

Eesti rallisprindi meistrivõistlused jätkuvad 14. augustil Lääne-Virumaal Vinni vallas sõidetava viienda etapiga, mille korraldajaks osaühing Triple M. Kuigi paar nädalat enne sõitu on osavõtjate nimekiri üsna kesine, kujuneb Kehala võistlusrajal peetav sprint vaatemänguliseks, sest starti on oodata vähemalt kahte WRC-autot, kirjutab rally.ee.

Ford Focus RS WRC 03 rooli istub kodurajal toimuval võistlusel rakverelane Georg Gross. Samasugusel autol teeb võidusõidu kaasa Urmo Aava, kelle käsutuses on sõiduk, millega Eesti autoralli meistrivõistluste etapil Lõuna-Eestis võistles Markko Märtin.

Georg Gross lausus, et annab endast 4,2 kilomeetrisel, suuremalt osalt kruusal kulgeval võistlustrassil kõigis voorudes maksimumi.

«Loodan väga võita,» ei teinud Gross oma plaanidest saladust. «Arvan, et minul on väike eelis. Tean kõiki kohti, välja arvatud uut ehitatud lõiku. Urmo pole seal aga üldse sõitnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles