Hans Villemi sai Jerezis neljanda koha

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Villemi.
Hans Villemi. Foto: Prema Powerteam

Eesti ringrajapiloot Hans Villemi sai Hispaanias Jerezis sõidetud vormel Renault 2.0 Eurocup sarja viimasel etapi esimeses sõidus neljanda koha. Ühtlasi kordas Villemi sellega oma selle hooaja parimat tulemust.

Hommikuses kvalifikatsioonis jäi Villemi napilt ilma parimast stardikohast, kui kaotas Prema Powerteamis sõitnud meeskonnakaaslasele Dennis Olsenile Norrast 0,058 sekundiga ja startis kolmandana.

Stardijärgsetes esimestes kurvides kaotas Villemi kaks kohta, kuid suutis võistluse viimastel ringidel mööduda britt Alexander Albonist ja jõudis finišisse neljandana. Esimese koha sai hollandlane Nyck De Vries, kes kindlustas sellega ka meistritiitli.

«Parimast stardikohast jäi väga napilt puudu. Septembris jäin Hungaroringil samuti poodiumilt napilt välja. Siin valitseb ka põrgukuumus, sooja on üle 30 kraadi. Aga eks tingimused on kõigile võrdsed, homme algab kõik uuesti,» ütles Villemi pärast esimest sõitu.

Teine eestlane Martin Rump sai 16. koha. Homme sõidetakse Jerezis hommikul kvalifikatsioon ja pärastlõunal hooaja viimane võistlussõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles