Kreek alustas hooaega suurepärase mänguga, Puparti kodumeeskond kaotas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart, Arago de Sete
Keith Pupart, Arago de Sete Foto: volley.ee

Prantsusmaa võrkpalli meistrivõistluste Ligue A esimeses voorus oli Eesti koondislase Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley kodusaalis võidukas, samas kui Keith Pupart ja Arago de Sete pidid vastu võtma kaotuse.

Pariisi Volley, kes eelmisel aastal lõpetas meistrivõistlused hõbedasel positsioonil, alustas hooaega 3:1 (20, 19, -23, 20) võiduga Nantes Reze üle. Eesti koondislane tegi suurepärase mängu, kogudes +12 kasuteguri juures 16 punkti. Rünnakuid realiseeris Kreek 13-st 9, 5 punkti tuli blokist ja 2 pallingult, vahendas portaal volley.ee.

Keith Pupart ja Arago de Sete mängisid Ajaccioga küll esimeses ja kolmandas geimis võrdselt, kuid tabelisse kirjutati siiski 0:3 (-23, -20, -23) kaotus. Mängu esimese poole kaasa teinud Pupart kogus rünnakul vaid neli punkti (15 katsest) ja vahetati pingile. Meeskonna resultatiivseim oli diagonaalründaja Ivan Raic (24, +13), võitjate kapten Jovica Simovski oli 26 punkti ja +19 kasuteguriga kogu mängu parim.

Ligue A esimeses voorus olid võidukas ka Toulouse (3:1 vs Lyon), Cannes (3:1 vs Montpellier), St-Nazaire (3:1 vs Tourcing) ja Chaumont (3:2 vs Narbonne). Avavooru viimane kohtumine peetakse homme, kui tiitlikaitsja Tours VB sõidab külla Beauvais'le.

Prantsusmaa naiste meistrivõistlused algavad järgmisel nädalal, eestlannade Natalja ja Polina Bratuhhina ning Eliisa Peiti koduklubi Terville Florange võõrustab reedel Venelles' naiskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles