Karikavõistluste veerandfinaalis sai kindla võidu Tallinna Ülikooli naiskond

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Naiste Eesti võrkpalli karikavõistlustel pidasid täna veerandfinaalseeria avakohtumise naiste Meistriliigas osalev Tallinna Ülikool ja Rahvaliigas palliv Ülenurme. Võõrsil mänginud Ülenurme üllatust sepistada ei suutnud, kui vastu tuli võtta kindel kaotus.

Tallinna Ülikooli 3:0 (10, 21, 10) võitu andis suurima panuse Raili Kont-Kontson, kes kogus +15 punkti juures 19 silma. Mari Peeters lisas võitjatele 16 punkti. Marja-Liisa Kesküla kogus Ülenurme resultatiivseimana 7 punkti, vahendas volley.ee.

TLÜ ja Ülenurme korduskohtumise toimumisaeg selgunud veel ei ole, kuid poolfinaalis läheb nimetatud paari võitja kokku tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubiga.  

Naiste Eesti karikavõistlused jätkuvad 23. oktoobril, kui veerandfinaalseeria avamängu peavad Tartu Ülikool/Eeden ja TTÜ. Tartu Ülikooli Sporidhoones toimuv vastasseis algab kell 19. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles