Kas vormel-1 parim piloot jääb tõesti töötuks?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonnas sõitev Fernando Alonso tuleviku kohta liigub erinevaid kuulujutte. Kindel on see, et mees lahkub Ferrarist, kuna tema asemele palgatakse Sebastian Vettel. Saksamaa väljaande Bildi arvates ei pruugi Alonso järgmiseks hooajaks omale üldse töökohta leida.

Kuna Mercedeses jätkavad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg, Red Bullis sõidavad Daniel Ricciardo ja Daniil Kvjat ning Williamsis Felipe Massa ja Valtteri Bottas, siis ei jää Alonsole enam palju valikuid. Bild ei usu ka Alonso naasmist McLarenisse, kuna piloodi ja tiimi vahelised suhted on väidetavalt endiselt kehvad.

«Ilmselt ei tea Alonso ka ise siimaani, mis temast saab. Oleks ääretult traagiline, kui vormel-1 parim piloot jääb järgmisel hooajal üldse pealtvaatajaks,» arutles RTLi vormeliekspert Christian Danner.

Nii vormelipiloodid kui ka meeskondade juhid on mitmel korral tunnustanud Fernando Alonsot sarja parima piloodi tiitliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles