Klopp kommenteeris Dortmundi katastroofilist hooaja algust

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: SCANPIX

Saksamaa kõrgliigas jätkub Dortmundi Borussia kohutav vorm. Eile jäädi 1:2 alla Kölnile ning hooaja viies kaotus oli tõsiasi. Borussia hoiab kaheksa vooru järel kõrgliigas alles 14. kohta. Peatreener Jürgen Klopp oli eilse kaotuse järel selgelt pettunud ning tunnistas, et meeskonna mängust puudub idee.

«Me mängisime sellises stiilis jalgpalli, millel polnud mitte mingit mõtet. Andsime lohakaid sööte ja tegime lihtsaid vigu. Selliseid asju ei tohiks juhtuda,» arutles Klopp. «Me lihtsalt ei suuda vastastest üle olla. Peame kuidagi olukorra oma kasuks pöörama. Me eksime liiga palju nii kaitses kui ka rünnakul. Mehed ei suuda kaitses keskenduda, ründes ei suudeta aga olukordi lahendada. Nendel põhjustel ongi meil ikka veel ainult seitse punkti.»

Liigatabeli tipus on kaotuseta püsiv Müncheni Bayern, kellel kirjas 20 punkti. Ragnar Klavani koduklubi Augsburg on üheksa punktiga 12. kohal. Eile kaotati 1:2 Mainzile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles